Nieuwe bieren - BeerSelect

Een heleboel nieuwe bieren

  • Geplaatst op
  • 0

10 nieuwe bieren uit 4 verschillende brouwerijen

 

 

HET PROCES

 

Heel wat brouwers namen de laatste maanden contact met ons op. Trots komen ze ons melden dat ze een nieuwe bier op de markt hebben gebracht of dat hun bier perfect in onze pakketten past. Met al deze brouwers zitten we samen om te luisteren naar het verhaal achter de brouwerij en de bieren. Dan merk je ook hoe gepassioneerd die brouwers zijn, en dat ze zich vooral willen bezighouden met hun bier, en niet de marketing hier van.

Na het proeven van de bieren, uiteraard moet dat ook gebeuren, bekijken we ook telkens het potentieel van de brouwparels. Zijn ze vernieuwend? Toegankelijk? In welke pakketten passen ze perfect? Ook voor ons is dat wat zoeken.

 

 

LIMITED EDITION BOX

 

Enkele dagen geleden kondigden we 10 nieuwe bieren aan uit 4 brouwerijen. Uiteraard wilden we ook een box in het teken van deze nieuwe brouwerijen. Zo kwam onze B-Taste Limited Edition tot stand. Een proefbox met 6 blonde bieren, gebrouwen door de nieuwe brouwers uit de BeerSelect-familie. Heel gevarieerd ook: van een lekker blondje tot een stevige tripel.

 

 

NIEUWE BROUWERIJEN

 

 

Brouwerij Bryggja uit Brugge brouwt sinds 2015 en staat voor ambachtelijke producten en Belgische hopsoorten. Hun Bryggja Tripel,Triple-B en Mysticum Cosmic Triple kun je in ons gamma vinden.

 

 

Hier zie je ‘t Gijzelaarke van De Gijzelse Microbrouwerij. Twee broers uit Gijzenzele met passie voor bier die hun eerste brouwsel op de markt brengen.

 

 

De foto hierboven toont de drie bieren van brouwerij Lambrecht-Van Hamme, te Moerbrugge. Joachim Nuyttens heeft er sinds 2016 zijn eigen installatie en brouwt momenteel drie bieren: Hoppelaar, Moerbrugs blond en Moerbrugs bruin.

 

 

De volgende bieren ‘Kludde’, ‘Ne Scheve Toren’ en ‘Nen Trapper’ zijn drie bieren van Brouwerij Ganzenhof, te Schelle.

 

Maar hoe komt iemand op het idee om een bier te beginnen brouwen? Bij Chris Van den Bergh van Brouwerij Ganzenhof speelde zijn hobby hierin een groot deel:

“Ik was al jaren lid van de wijn- en biergilde, en was dus ook bezig met het maken van wijn en bier. Mijn kennis als chemieoperator kwam goed van pas en ik begon eigen proefbrouwsels te maken. Mijn eerste fris blondje ontstond! Na de positieve reacties besloot ik te gaan voor mijn eigen brouwerij Ganzenhof, en nu brengt dat me hier.”

 

Ben je geïnteresseerd in onze nieuwe bieren? Onze B-Taste Limited Edition kan je hier gemakkelijk bestellen. Wil je ze allemaal proberen? Voeg ze dan toe aan jouw B-Choice!

 

Ken jij een fantastische brouwer die in ons gamma zou willen? Uiteraard willen we meer en overal in België brouwers vertegenwoordigen! Laat het ons zeker weten in de reacties hieronder.

 

 Santé!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

BeerSelect

  • Dé webshop voor Belgische speciaalbieren
  • +32 (0)4 97 66 35 41
  • info@beerselect.be
Copyright 2017 BeerSelect Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Belfius KBC
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Manage cookies