Brouwerij 't Verzet - BeerSelect

 

 

Brouwerij 't Verzet

 

Info

 

Alex, Joran en Koen studeerden in 2008 samen af aan de brouwerijschool van Gent. Ze hadden vast werk maar al snel begon het te kriebelen om ook eens hun eigen goesting te doen.

 

Zo is ook de naam geboren: in het weekend moesten ze geen opgelegde recepten volgen, maar konden ze zelf experimenteren. Het was een verzetje. Vandaar "Brouwers Verzet". Ze brouwden hun eigen bier en vrienden en familie verteerden gretig hun brouwsels. De bieren die ze nu op de markt brengen, zijn qua recept door hun drietjes ontwikkeld en geoptimaliseerd.

 

Het eerste jaar - 2011 - brouwden ze in de installatie van Brouwerij Het Gulden Spoor in Gullegem. Sinds 2012 zijn ze overgeschakeld naar de installatie van Brouwerij De Ranke in Dottenijs. Nu brouwen ze ook deels bij Brouwerij Toye.

 

Het doel van Brouwers Verzet is eerlijke en eigenzinnige bieren maken voor de liefhebber die houdt van persoonlijkheid en karakter. Daarom zijn ze hun eigen brouwerij aan het opbouwen die ondertussen al op volle toeren draait in Anzegem.

 

Bezoek hun website

 

 

Bieren

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BeerSelect

  • Dé webshop voor Belgische speciaalbieren
  • +32 (0)4 97 66 35 41
  • info@beerselect.be
Copyright 2017 BeerSelect - Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Belfius KBC
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Manage cookies