Partners - BeerSelect

 

 

Samenleggen was nog nooit zo makkelijk

 

Als eerste partner stellen we Kadonation voor:

een online platform dat geld samenleggen en cadeautjes kopen makkelijker maakt. Ter attentie van een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid kan iemand eenvoudig een online spaarpotje openen. Diegene nodigt anderen uit om een bijdrage te storten, eenvoudig via bank- of kredietkaart. Iedereen kan ook een leuk tekstje toevoegen aan zijn bijdrage.

Wanneer men het gewenste bedrag heeft verzameld, kan men het spenderen. Je kan iets kopen bij vele partners zoals Zalando, Coolblue en uiteraard ook BeerSelect. Niet direct een keuze gevonden? Je kan het ook gewoon overschrijven op de rekening van het feestbeest.

 

Het idee achter Kadonation ontstond eind 2014, toen medeoprichter Fabrice Guillermin de vele ergernissen bij het samenleggen voor een cadeau beu was. Je moest bij iedereen gaan vragen (lees: smeken) om eindelijk een bijdrage te storten. Hij vond dat dit veel gemakkelijker kon en moest en begon het concept Kadonation uit te werken.

 

Na een testfase van een jaar was in 2015 het platform klaar om te groeien. Ze vonden onderdak bij accelerator ‘The Birdhouse’ en rondden begin 2017 hun eerste kapitaalronde af. Resultaat? 250000 euro opgehaald om het platform uit te breiden. In maart namen ze hun intrek in hun eigen kantoor. 

Tussen al deze zaken door is #TeamKadonation ook een stuk uitgebreider geworden. Zo stelden ze een CFO Jelle Van Roosbroeck aan, alsook twee marketeers en een front-end developer.

 

Door onze samenwerking bevindt er zich nu een gratis flesopener in elk pakket. Dus als je ooit nog samenlegt voor een cadeau, ga dan zeker eens kijken op de site van Kadonation!

 

BeerSelect

  • Dé webshop voor Belgische speciaalbieren
  • +32 (0)4 97 66 35 41
  • info@beerselect.be
Copyright 2017 BeerSelect - Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Belfius KBC
Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring op onze website te verbeteren. Gaat u hiermee akkoord? Manage cookies